2022. augusztus 19. Péntek, Huba napja van.


Cégünkről

Cégünket, a „PJ TEAM”-et tulajdonosai 1991-ben alapították, akkor még betéti társaság formában. Beszállítói körünket úgy választottuk meg, hogy az általunk értékesített targonca-alkatrészek folyamatos jó minősége stabil gazdasági növekedést tudott biztosítani részünkre.

A PJ TEAM KFT székhelye.

Ennek következtében 1998. novemberében korlátolt felelősségű társasággá alakultunk. Ugyanezen évben az alkatrészek mellett megkezdtük a targoncák értékesítését is és a szerviztevékenységünket is. Ügyfeleink elégedettsége és beszállítóink bizalma eredményeképpen 2001. júniusától a japán TCM targoncáknak régiónkban kizárólagos importőre, forgalmazója lettünk.

Az általunk forgalmazott TCM Acroba típusú targonca a 2004. évi Farmer Expo-n termékdíjas lett, 2005-ben hasonló elismerésben részesült az általunk biztosított környezetbarát szervizszolgáltatás.

Megalakulásunk óta azon dolgozunk, hogy az Ön anyagmozgatás-technikai, illetve raktártechnikai igényeit a lehető legmagasabb színvonalon elégítsük ki mind termékeinkkel, mind szolgáltatásainkkal.